Instafamous worden?

Binnen no time Insta-famous worden? Zo doe je dat!

Instagram is het meest veelbelovende sociale medium van dit moment. Als je het ergens kan maken, dan is het Instagram. Maar daar heb je natuurlijk wel wat volgers voor nodig is. 

Hoewel dit vaak ook gewoon een kwestie van geluk is, zijn er ook een aantal dingen die je kan doen om je volgersaantal op Instagram te verhogen. Benieuwd wat die zijn? Lees dan gauw verder!

Gebruik hashtags

Je ziet veel mensen op Instagram hashtags gebruiken. Hiermee geef je aan waar je post over gaat en zo kunnen mensen jouw foto’s makkelijker vinden. Bij een foto van je outfit kan je in de caption bijvoorbeeld de hashtags #fashion en #ootd (outfit of the day) gebruiken. Zo vinden mensen jouw foto en als ze je posts interessant genoeg vinden, zullen ze je wellicht volgen!

Doe inspiratie op

Af en toe is het best oké om de posts van anderen te bekijken en hier inspiratie van op te doen. Bekijk vooral accounts met veel volgers en bedenk wat hun succesfactor is en vertaal die naar je eigen account. Dat betekent niet dat je anderen letterlijk moet kopiëren, maar leen wat aspecten van één persoon, wat andere van iemand anders en geef er vervolgens je eigen draai aan, want niemand zit te wachten op een copycat. Authenticiteit is op Instagram erg belangrijk en uiteindelijk zullen mensen het erg waarderen als je je ware persoonlijkheid door laat schemeren. 

Steuntje in de rug

Natuurlijk zullen bovenstaande tips enigszins helpen om je aantal Instagram volgers te vergroten, maar groot succes is niet gegarandeerd. Als je het écht groots aan wil pakken, kan je ook overwegen om Instagram volgers te kopen. Je kan zelf bepalen hoe veel je followers je erbij wil en ze worden bovendien direct geleverd.